Om oss

Vår visjon er: “Å tilby god service, konkurranse dyktige priser og en hyggelig handleopplevelse”
For oss er service veldig viktig, vi ønsker å fremstå som en butikk som skal være hyggelig å handle hos, ha god kunnskap om alle våre produkter og være behjelpelige med ethvert behov. Vi ønsker å møte deg som kunde med gode priser og hyggelige handleopplevelser, men like viktig for oss er det å møte deg den dagen et problem oppstår med et produkt kjøpt hos oss.

Dagen kommer eller har kommet når fryseren stopper, og maten begynner å tine. Da er du selvfølgelig først i køen hos oss. Vi står klar med nytt produkt, leverer og tar med det gamle.

Vi holder til i Farmansgate 2, i Fredrikstad sentrum. I helt nyoppusset butikk over to etasjer med produkter som vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner, stekeovner, små elektriske produkter, TV, stereo,støvposer, lyspærer, data og radio. Vi forhandler de kjente merkene du vil ha. Vi er stolte av å si at vi er en frittstående butikk, helt uten kjedetilknytning. Det gjør at vi kan handle direkte fra leverandør, varene går direkte til oss og ikke innom noen mellomledd som gjør at sluttprisen kommer deg til gode. Våre leverandører er gode samarbeidspartnere som hele tiden gir oss gode tilbud, som gjør at vi alltid har gode tilbud til deg.

Vi har helt gratis kundeparkering midt i Fredrikstad Sentrum! Innkjøring via glemmengaten.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Martinsen & Elektro A/S